05 June 2014

Όλοι μαζί βοηθάμε τους πληγέντες: 2ος σταθμός στη Θεσσαλονίκη - Grcka Oli Mazi Borume i SKAI TV pomazu Srbiji

Nakon uspesne akicje u Atini Oli Mazi Borume i SKAI TV ..
nastavljaju sa prikupljanjem pomoci za ugrozene od poplava i u Solunu.
HVALA !
Όλοι μαζί βοηθάμε τους πληγέντες: 2ος σταθμός στη Θεσσαλονίκη
Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και αυτό το Σάββατο 7 Ιουνίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Nakon uspesne akicje u Atini Oli Mazi Borume i SKAI tv .. nastavljaju sa prikupljanjem pomoci za ugrozene od popla i u Solunu. HVALA ! Όλοι μαζί βοηθάμε τους πληγέντες: 2ος σταθμός στη Θεσσαλονίκη Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και αυτό το Σάββατο 7 Ιουνίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Περισσότεροι από 95 τόνοι τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης συγκεντρώθηκαν για τους πλημμυροπαθείς σε Σερβία, Κροατία και Βοσνία-Ερζεγοβίνη, χάρη στη μεγάλη ανταπόκριση συμπολιτών μας στην πρωτοβουλία του ΣΚΑΪ και του «Όλοι Μαζί Μπορούμε», σε συνεργασία με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών και των πρεσβειών της Σερβίας και της Βοσνίας Ερζεγοβίνης.

Με την προσφορά χιλιάδων πολιτών αλλά και εταιριών ο ΣΚΑΪ με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε» το περασμένο Σάββατο σε πέντε πλατείες της Αττικής συγκέντρωσε 19 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες συνανθρώπους μας.

Όλο το υλικό συγκεντρώθηκε στις αποθήκες του Ερυθρού Σταυρού όπου εκεί γίνεται η κατηγοριοποίηση και συσκευασία τους.

Στη συνέχεια ο Ερυθρός Σταυρός θα μοιράσει την ανθρωπιστική βοήθεια ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε περιοχής. Για την άμεση διανομή η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αναλαμβάνει την μεταφορά τους στις γειτονικές χώρες.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί και αυτό το Σάββατο 7 Ιουνίου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και το Ράδιο Θεσσαλονίκη.

Στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης θα συγκεντρωθούν από τις 10.00 το πρωί μέχρι τις 2.00 το μεσημέρι :
1. Κλινοσκεπάσματα
2. Ράντζα,
3. Tρόφιμα μακράς διαρκείας, Παιδικές τροφές,
4. Παιδικές πάνες, Είδη ατομικής υγιεινής,
5. Φακούς, Μπαταρίες, Γαλότσες.

«Όλοι Μαζί Μπορούμε», και για τη Σερβία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη και Κροατία.

Πηγή: LINK
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

No comments:

Post a Comment